Pizza Fan (και καλύτερη!)
Μία τέλεια πίτσα, καλύτερη και από το delivery!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η γέμιση μπορεί να είναι και πιο πλούσια ανάλογα την όρεξη και τη φαντασία του καθένα!!! Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για τη ζύμη, ρίχνουμε σ ένα μπωλ το νερό,τη ζάχαρη,το αλάτι και το λάδι και ανακατεύουμε
-
2
Προσθέτουμε τη μαγιά και ανακατεύουμε λίγο ακόμα
-
3
Ρίχνουμε μία μία τις κούπες το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και ζυμώνουμε πολύ καλά!!!
-
4
Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει για μισή ώρα σε ζεστό μέρος
-
5
Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο
-
6
Απλώνουμε τη μισή στο ταψί (μέτριο, στρογγυλό ή ορθογώνιο) και βάζουμε από πάνω τα μισά υλικά, κέτσαπ, ρίγανη, ζαμπόν ψιλοκομμένο, πιπεριά ψιλοκομμένη, τυρί.
-
7
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά περίπου
-
8
Ομοίως για το άλλο μισό ζυμάρι.
Σχόλια (11)