κύρια φωτογραφία συνταγής Πολίτικος χαλβάς
Γωγώ !!!!!
Γωγώ !!!!! @manioula
,ΕΛΛΑΔΑ

Μια υπέροχη συνταγή σε όσους λατρευουν τον χαλβά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ένα υπέροχο γλυκό που μπορείτε να το συνδιάσετε με πάρα πολλούς τρόπους όπως με παγωτό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 200 γρ. βούτυρο
  2. 100 γρ. κουκουνάρια
  3. 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  4. 200 γρ. ζάχαρη
  5. 400 γρ. γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε δυνατή φωτιά βάζουμε το βούτυρο και τα κουκουνάρια και ανακατεύουμε συνέχεια. Έπειτα χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο 1 και βάζουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για 1 ώρα.

  2. 2

    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα και την ζάχαρη. Πριν αρχίσει να βράζει το γάλα το βγάζουμε και το βάζουμε στο χαλβα ανακατεύοντας συνέχεια. Μόλις αρχίσει να γίνεται κρέμα το βγάζουμε, όταν κοχλάσει είναι έτοιμο.

  3. 3

    Μετά το βγάζουμε από την φωτιά και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.

  4. 4

    Μόλις κρυώσει παίρνουμε 2 πιρούνια και το σπιρώνουμε να γίνει σπυρωτό και είναι ετοιμο.

Αντιδράσεις

Σχόλια

DRAGON HEART
DRAGON HEART @cook_21021040
μανούλα μου το πρώτο βήμα σου ο χρόνος είναι λάθος δεν μπορεί να ανακατεύεις το μείγμα για μία ώρα λ εγώ το κάνω και με στα 10 λεπτά είναι έτοιμο έχει πάρει φοβερό χρώμα και μυρίζει υπέροχα για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να το φτιάξεις το πρώτο βήμα

Από

Γωγώ !!!!!
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
την αγαπώ πάρα πολύ!!!! η αγάπη μου για τη ζαχαροπλαστική είναι μοναδική !!!! αλλά και την αλμυρή μαγειρική!!!!!
Δες περισσότερα