Πολύχρωμη μακαρονοσαλάτα
Πεντανόστιμη συνταγή που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους. Εύκολη πάνω απ'όλα!!! Πολύ δροσερή και ευπαρουσίαστη, ιδανική για τα τραπέζια σας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις βίδες για 9 λεπτά και σουρώνουμε.
-
2
Κόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το μαϊντανό.
-
3
Σοτάρουμε το μπέικον.
-
4
Βράζουμε τα αβγά.
-
5
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε καλά.
-
6
Σ'ένα άλλο μπολ τοποθετούμε τα υλικά για τη σος και τα ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν.
-
7
Τέλος ανακατεύουμε τη σος με τη σαλάτα και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
Σχόλια (2)