Πολύχρωμο χοιρινό
Ιδανικό για τραπέζι. Εύκολο, γρήγορο γεύμα που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις...
Λίγα μυστικά ακόμα
Τις πιπεριές δεν τις βάζουμε όλες μαζί για να μην χαθούν στο ψήσιμο. Κρέμα γάλακτος εγώ βάζω light. Φροντίστε αρχικά τα υγρά να καλύπτουν τις πατάτες με το χοιρινό. Το φαγάκι μας στο τέλος πρέπει να βγει ζουμερό... Οι αναλογίες των υλικών είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
Υλικά
-
Χοιρινό κομμένο σε μερίδες
-
Πατάτες
-
Χρωματιστές πιπεριές
-
Λάδι
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ταψί το χοιρινό, τις πατάτες τεμαχισμένες και το 1/3 από τις πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια.
-
2
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
-
3
Σε σέικερ ανακατεύουμε το λάδι, το λεμόνι και την μουστάρδα και το ρίχνουμε στο ταψί.
-
4
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο σκεπασμένο και το αφήνουμε να σιγοψηθεί.
-
5
Μόλις μισοψηθούν οι πατάτες ρίχνουμε και τις υπόλοιπες πιπεριές και συνέχιζουμε το ψήσιμο.
-
6
Στο τέλος, ξεσκεπάζουμε το ταψί, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να ροδίσει.
Σχόλια (13)