κύρια φωτογραφία συνταγής Pollarolo Μακαρόνια
ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑ @cook_8476490
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΚΕΡΚΥΡΑ

Κομμάτια φιλέτου κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και πένες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Πηγαίνει τέλεια με πένες.*Αν δεν θέλετε να βρίσκετε μέσα στο φαγητό κοματάκια φασκόμηλο, μπορείτε να το βάλετε μέσα σε ένα κομάτι δυχτάκι ή τούλι και να το αφαιρέσετε πριν προσθέσετε την κρέμα γάλακτος

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φιλέτο κοτόπουλο
  2. λίγο βούτυρο
  3. 1 ποτήρι μαυροδάφνη
  4. 2 σκελίδες σκόρδο
  5. 0.5 χούφτα φασκόμηλο αρκετό περίπου
  6. 1 κρέμα γάλακτος  μικρή
  7. 1 πακέτο πένες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε σε μικρά κοματάκια το κοτόπουλο.

  2. 2

    Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο να κάψει και ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σκόρδο, να ροδίσουν.

  3. 3

    Προσθέτουμε την μαυροδάφνη και το φασκόμηλο* και αφήνουμε να βράσει το κοτόπουλο.

  4. 4

    Στο τέλος όταν έχει πιεί τα υγρά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.

  5. 5

    Συνοδεύουμε με πένες.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

Αγγελος Στεφανης
Αγγελος Στεφανης @cook_28574079
καλησπέρα, πως χειριζόμαστε το φασκόμηλο αν είναι από ξηραμένο ; το αφαιρούμε στο τέλος ; τις σκελίδες σκόρδου τις λιώνουμε η τις ψιλοκόβουμε ?

Από

ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
στις
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΚΕΡΚΥΡΑ