Popcorn με κρόκο Κοζάνης
Το γνωστο σε ολους μας με σαφραν.
Υλικά
-
1 φλυτζανακι του καφε καλαμποκελαιο
-
1 σακουλακι καλαμποκι για ποπκορν
-
1/4 κουταλακι θρυματισμενα νηματα κροκου
-
3 κουταλιες φυστικοβουτυρο λιωμενο
-
λιγο αλατακι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρολα ζεσταινουμε το λαδακι.
-
2
Ριχνουμε το καλαμποκι και σκεπαζουμε αμεσως τη κατσαρολα.
-
3
Την κουναμε ελαφρα εως να σκασει το καλαμποκι.
-
4
Το βγαζουμε απο τη φωτια.
-
5
Ζεσταινουμε το βουτυρο με το κροκο.
-
6
Περιχυνουμε το καλαμποκι και ριχνουμε το αλατακι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)