Πως φτιάχνουμε σπιτικό ξύδι

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Ένας εύκολος τρόπος να φτιάξουμε σπιτικό ξύδι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μετα απο 4 με 6 εβδομάδες είναι σχεδόν έτοιμο αλλά καλύτερα δοκιμάστε το πριν το χρησιμοποιήσετε.Έπειτα μπορείτε να αφαιρέσετε το ζυμαρικό και να το σουρώσετε, ειδικα αν έχετε χρησιμοποιήσει και κόκκινο κρασί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φλυτζανάκι ξύδι
  2. τουλπάνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χρειαζόμαστε κρασί, ακόμη και το αγοραστό κάνει.Ένα φλυτζανάκι του καφέ ξύδι (κατά προτίμηση σπιτικό), ενα τουλουπάνι, ένα μακαρόνι (ο,τι ζυμαρικό έχετε ανοικτό) και όσο κρασί θέλετε και ότι χρώματος θέλετε αρκεί να είναι τύπου ξηρό!

  2. 2

    Βάζουμε το ξύδι σε ενα βάζο, δοχείο ή μπουκάλι (αν θέλετε να κάνετε πολύ ποσότητα βάλτε το σε μικρό 5λιτρο βαρελάκι, εγώ σε τέτοιο έκανα για εμάς)

  3. 3

    Προσθέστε το κρασί

  4. 4

    Μετά προσθέστε τοο σπαγγέτι ή το ζυμαρικό σας

  5. 5

    Καλύψτε με το τουλουπάνι και αφήστε το σε σκοτεινό αλλά και δροσερό μέρος για αρκετό καιρό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (27)

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα