Πουρές απο φρέσκιες πατάτες
Ένας πεντανόστιμος και πανέυκολος πούρες απο δικές σας φρέσκιες πατάτες και τυρι κρέμα filadelfia που θα σας κάνει να μην ξαναχρησιμοποίησεται τον έτοιμο πουρέ σε σκόνη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στην αρχή οι πατάτες θα σας φανούν σαν να σβολιάζουν, οταν ομως προσθέσετε τη μαργαρίνη και το τυρί θα γίνουν κρέμα πολυ εύκολα.Αν θέλετε μια πιο δροσερή γεύση στον πουρέ προσθέστε αντι για μαργαρίνη, μαργαρίνη με γιούρτι. Εγώ έτσι το φτίαχνω, τέλος αν σας φανεί σφιχτός μπορείται να προσθέσετε λίγο ζεστό φρέσκο γάλα.Το μυστικό είναι το καλό βράσιμο στην αρχή. Καλή όρεξη!
Υλικά
-
4-5 μετριες πατάτες
-
1 κουταλιά της σόυπας γεμάτη μαργαρίνη σοφτ
-
1-2 κουταλιές τυρί κρέμα filadelfia
-
λιγο νοστιμιά σε σκόνη
-
μοσχοκάρυδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζεται και κόβεται τις πατάτες και έπειτα τις βράζετε σε αλάτισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
-
2
Οταν βράσουν καλά τις βάζεται σε ενα βαθύ σκεύος και με ενα πιρούνι αρχίζεται να λιώνεται.
-
3
Ρίχνεται τη μαργαρίνη, το τυρί κρέμα, το μοσχοκάρυδο και τη νοστιμιά και ανακατεύεται μέχρι να γίνουν κρέμα.
Σχόλια (11)