Πουρές Γλυκοπατάτας
Υλικά
-
100 γραμ. κρέμα γάλακτος
-
αλάτι
-
πιπέρι άσπρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε την πατάτα σε κατσαρόλα που θα την σκεπάζει το νερό.
-
2
Είναι έτοιμη όταν ξεφλουδίζει αμέσως.
-
3
Την πολτοποιούμε στο μπλέντερ ή στο Multi ρίχνοντας μέσα την κρέμα γάλακτος την οποία έχουμε ζεστάνει λίγο πριν σε ένα κατσαρολάκι.
-
4
Προσθέτουμε και το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και είναι έτοιμο.
Σχόλια (3)