ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ @cook_8449870

Λίγα μυστικά ακόμα

Αντί για πράσο, βάλτε σπανάκι ή και κομματάκια κοτόπουλου..και ότι άλλο νομίζετε πως ταιριάζει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
  1. 1 ποτήρι νερού ροδέλες πράσου
  2. 1/2 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
  3. 1/2 ποτήρι νερού αραβοσιτέλαιο
  4. 1 ποτήρι νερού φέτα θρυμματισμένη
  5. 1 ποτήρι νερού κασέρι τριμμένο
  6. 1 κουταλιά γεμάτη άνηθο ψιλοκομμένο
  7. 1 ποτήρι νερού φαρίναπ
  8. πιπέρι
  9. 2 γιαούρτια 2% λιπαρά
  10. 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ζεματιστό νερό ρίχνουμε αλάτι και τα πράσα για 10 λεπτά.

  2. 2

    Τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.

  3. 3

    Με σύρμα χτυπάμε αβγά και λάδι (και τα 2 είδη).

  4. 4

    Προσθέτουμε και τα γιαούρτια να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

  5. 5

    Συνεχίζουμε με πράσο, κρεμμύδι, άνηθο, τυριά, πιπέρι.

  6. 6

    Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι.

  7. 7

    Ανακατεύουμε πολύ καλά.

  8. 8

    Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο βαθύ πυρέξ.

  9. 9

    Ψήνουμε στους 160 βαθμούς περίπου 45' ή ανάλογα το φούρνο, να ροδίσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (41)

Από

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
στις