Πρεμιέρ
Μια εύκολη σοκολατένια συνταγή ψυγείου που απλά θα την λατρέψετε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Θέλει αρκετή ώρα για να δέσει. Απλά θέλει λίγο προσοχή γιατί η μεσαία κρέμα είναι υδαρή σε σχέση με την σοκολάτα απο επάνω. Επίσης μπορεί να γίνει και με στιγμής βανίλια το κάτω μέρος αντι για σοκολάτα, είναι εξίσου εύγευστο!!!
Υλικά
-
2 1/2 πακέτα πτι μπέρ
-
3 φακελάκια στιγμής σοκολάτα
-
1 λίτρο γάλα φρέσκο
-
1 μόρφατ (ερμόλ)
-
1 κρέμα γάλακτος (250ml)
-
2 κουβερτούρες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε τα πτι μπέρ σε κομμάτια.
-
2
Χτυπάμε το γάλα με τις κρέμες στιγμής.
-
3
Ανακατέβουμε τις κρέμες με τα μπισκότα και τα στρώνουμε στο σκεύος.
-
4
Χτυπάμε το ζαχαρούχο με το ερμόλ και τα στρώνουμε πάνω απο το πρώτο μείγμα.
-
5
Το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
-
6
Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί, ανακατέβουμε με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε απο πάνω σαν τελευταία στρώση.
Σχόλια (5)