Πρωτότυπη σκορδαλιά
Μια σκορδαλιά ιδιαίτερη που μπορεί να χρησιμοποιειθεί και ως ντιπ για λαχανικά και κρέατα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν χρειάζεται ούτε αλάτι ούτε πιπέρι.Ταιριάζει πολύ με μπακαλιάρο τηγανιτό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi να λιωσουν.
-
2
Το διακόπτη τον πατάμε με παύσεις.
-
3
Αν είναι σφικτή αραιώνουμε με λίγο ξύδι ή λεμόνι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)