Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 500 γρ. ψάρι γλώσσα ή μπακαλιάρος σε φέτες
  2. 350 γρ. κέτσαπ
  3. 1 καρότο κομμένο σε ψιλές φέτες
  4. 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  5. 1 τομάτα κομμένη σε φέτες
  6. 1-2 σφηνάκι ούζου
  7. λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  8. 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  9. αλάτι, πιπέρι
  10. λίγη ρίγανη ή θυμάρι
  11. αλουμινόχαρτο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το καρότο και το κρεμμύδι.

  2. 2

    Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο του ψαριού και το αλείφουμε με κέτσαπ Hellmann’s.

  3. 3

    Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε πρώτα τα κομμένα λαχανικά.

  4. 4

    Επάνω τους τοποθετούμε τα φιλέτα των ψαριών.

  5. 5

    Σε μια μικρή λεκάνη ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από την κέτσαπ Hellmann’s και συμπληρώνουμε με το ούζο.

  6. 6

    Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά και περιχύνουμε την σάλτσα πάνω από το ψάρι.

  7. 7

    Τοποθετούμε τις φέτες της τομάτας σε όλη την επιφάνεια των φιλέτων ψαριού.

  8. 8

    Σκεπάζουμε το ταψί με το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

  9. 9

    Στον μισό χρόνο ψησίματος αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα και δέσει η σάλτσα.

  10. 10

    Τέλος, όταν ψηθεί το ψάρι πουδράρουμε με το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

Aikateriv
Aikateriv @cook_8519183
Πανεύκολο και γευστικότατο!! Οτι πρέπει για ένα Κυριακάτικο γεύμα..

Από

Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
στις
,
Η μαγειρική στα καλύτερά της!
Δες περισσότερα