Ψάρι διαίτης & καλού γούστου
Μία ασυνήθιστα νόστιμη συνταγή για ελαφρύ γεύμα την οποία παρασκεύασα εντελώς τυχαία από μία έμπνευση της στιγμής.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο ψάρι δεν χρειάζεται να το αποψύξουμε. Το ψάρι που θα χρησιμοποιήσουμε δεν πρέπει να έχει δέρμα και κόκκαλα. Πρέπει να είναι φιλεταρισμένο.
Υλικά
-
8 φιλέτα ψαριού ή ροδέλες κατεψυγμένου μπακαλιάρου
-
8 ροδέλες ντομάτας του 1 εκατοστού
-
8 ροδέλες κρεμμύδι του 1 εκατοστού
-
8 ροδέλες πιπεριά του 1 εκατοστού
-
8 ροδέλες πατάτας (προαιρετικά) του 1 εκατοστού
-
8 ροδέλες φινόκιο του 1 εκατοστού
-
8 κ.γ ελαιόλαδο
-
8 κ.γ γούστερ σως
-
Λίγος ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός
-
Αλάτι / πιπέρι
-
8 κομμάτια λαδόκολλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα.
-
2
Ρίχνουμε λίγο αλατοπίπερο και βάζουμε πάνω μία ροδέλα φινόκιο.
-
3
Κατόπιν βάζουμε από πάνω το ψάρι κα ακολούθως την πατάτα, τη ντομάτα την πιπεριά και το κρεμμύδι.
-
4
Ραντίζουμε με αλατοπίπερο, βασιλικό και περιχύνουμε 1 κ.γ ελαιόλαδο και 1 κ.γ γούστερ σως.
-
5
Κλείνουμε καλά το πακετάκι για να μη φεύγει ο ατμός και ο ζωμός από το ψάρι.
-
6
Επαναλαμβάνουμε και με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να φτιάξουμε 8 πακετάκια.
-
7
Βάζουμε τα πακετάκια σε ένα πυρέξ και τα ραντίζουμε με λίγο νεράκι.
-
8
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για ¾ της ώρας.
Σχόλια (3)
Ωραια η ιδεα σου για ψαρι, συνεχεια κρεας βαρεθηκαμε!Απο βδομαδα ψαρι!