Ψάρι με κολοκύθια και πατάτες στην κατσαρόλα
Εύκολο, πολύ νόστιμο και υγιεινό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα κολοκύθια σε μισοφέγγαρα. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε μικρά κομμάτια για να βράσουν στον ίδιο χρόνο με τα κολοκύθια.
-
2
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο λάδι να τσιγαριστούν μαζί με τα κολοκύθια και τις πατάτες για 5 λεπτά.
-
3
Προσθέτουμε αρκετό νερό ώστε να καλυφθούν τα υλικά και βράζουμε με κλειστό καπάκι για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς οι πατάτες.
-
4
Ρίχνουμε το ψάρι, τον άνηθο, αλατοπίπερο και λίγο λάδι, έπειτα προσθέτουμε αρκετό νερό ώστε να καλυφθούν τα φιλέτα και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά.
-
5
Χτυπάμε σε μεγάλο μπολ τα αυγά, προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών ανακατεύοντας απαλά.
-
6
Αφού βράσει το ψάρι, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι, περιμένουμε 5 λεπτά και ύστερα αυγοκόβουμε.
-
7
Περιχύνουμε στη συνέχεια το αυγολέμονο στην κατσαρόλα και είναι έτοιμο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια