Ψάρι με πατάτες και κόκκινη σάλτσα στον φούρνο
Μια μοναδική συνταγή που όταν θα την φάτε κρύα θα την ξανά κάνετε συνέχεια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Και αυτό το φαγητό κρύο είναι πεντανόστιμο.
Υλικά
-
ψάρι της επιλογής σας
-
6-8 πατάτες
-
0.5 κουτάκι κόκκινη σάλτσα
-
αλεύρι για το ψάρι
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
λάδι
-
νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι βάζουμε το ψάρι μας (ή τα ψάρια μας) να τηγανιστούν για λίγη ώρα.
-
2
Σε ένα ταψί έχουμε βάλει τις πατάτες με κενό μεταξύ τους, όχι κολλητά.
-
3
Όταν κοκκινίσει το ψάρι το βάζουμε στο ταψί και στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε την σάλτσα (ρίχνουμε και τα μπαχαρικά).
-
4
Όταν πάει να γίνει ρίχνουμε μια κουταλιά αλεύρι και αμέσως την βάζουμε στο ταψί. Μετά βάζουμε λίγο νερό και ψήνουμε στους 170 βαθμούς.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια