κύρια φωτογραφία συνταγής Ψάρι με πατάτες και κόκκινη σάλτσα στον φούρνο

Ψάρι με πατάτες και κόκκινη σάλτσα στον φούρνο

10 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
mr.panoulatsis
mr.panoulatsis @cook_8494814
athens,

Μια μοναδική συνταγή που όταν θα την φάτε κρύα θα την ξανά κάνετε συνέχεια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Και αυτό το φαγητό κρύο είναι πεντανόστιμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. ψάρι της επιλογής σας
  2. 6-8 πατάτες
  3. 0.5 κουτάκι κόκκινη σάλτσα
  4. αλεύρι για το ψάρι
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. λάδι
  8. νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι βάζουμε το ψάρι μας (ή τα ψάρια μας) να τηγανιστούν για λίγη ώρα.

  2. 2

    Σε ένα ταψί έχουμε βάλει τις πατάτες με κενό μεταξύ τους, όχι κολλητά.

  3. 3

    Όταν κοκκινίσει το ψάρι το βάζουμε στο ταψί και στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε την σάλτσα (ρίχνουμε και τα μπαχαρικά).

  4. 4

    Όταν πάει να γίνει ρίχνουμε μια κουταλιά αλεύρι και αμέσως την βάζουμε στο ταψί. Μετά βάζουμε λίγο νερό και ψήνουμε στους 170 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

mr.panoulatsis
mr.panoulatsis @cook_8494814
στις
athens,