Ψάρι με πατάτες και κόκκινη σάλτσα στον φούρνο

,

Περιγραφή

Μια μοναδική συνταγή που όταν θα την φάτε κρύα θα την ξανά κάνετε συνέχεια.


Συνταγή από:

mr.panoulatsis

3 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • ψάρι της επιλογής σας
  • 6-8 πατάτες
  • μισό κουτάκι κόκκινη σάλτσα
  • αλεύρι για το ψάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • νερό
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Ψάρια
Περιέχει: Σάλτσα ντομάτα
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι βάζουμε το ψάρι μας (ή τα ψάρια μας) να τηγανιστούν για λίγη ώρα.
  2. Σε ένα ταψί έχουμε βάλει τις πατάτες με κενό μεταξύ τους, όχι κολλητά.
  3. Όταν κοκκινίσει το ψάρι το βάζουμε στο ταψί και στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε την σάλτσα (ρίχνουμε και τα μπαχαρικά).
  4. Όταν πάει να γίνει ρίχνουμε μια κουταλιά αλεύρι και αμέσως την βάζουμε στο ταψί. Μετά βάζουμε λίγο νερό και ψήνουμε στους 170 βαθμούς.

Λίγα μυστικά ακόμα

Και αυτό το φαγητό κρύο είναι πεντανόστιμο.

Σχετικές συνταγές

Ψάρι Πλακί στο τηγάνι Ψάρι Πλακί στο τηγάνι
       
       
(1)
Γλαύκος πλακί Γλαύκος πλακί
       
       
(6)
Κολιοί πλακί στο φούρνο Κολιοί πλακί στο φούρνο
       
       
(10)
Ψάρι πλακί Ψάρι πλακί
       
       
(15)

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Πώς αποθηκεύουμε σωστά τα λαχανικά μας
    Το να αγοράσεις λαχανικά πολλές φορές δεν αρκεί...
    Μερικά ψάρια είναι
    Οι μεσογειακοί λαοί πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ό...
    Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ'...
    Ντομάτα: η
    Η ντομάτα είναι από τα πιο αγαπημένα μας καλοκα...
    Πως θα ξεχωρίσουμε το φρέσκο ψάρι
    Απο την ουρά ή από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    exanimo
    Ένα βιβλίο 58 αγαπημένων συνταγών, του/της exanimo