evdoba
evdoba @evdoba
,

Γρήγορο φαγητό και της ώρας. Νόστιμο και αρωματικό για τους λάτρεις των ψαριών!

Recipe by evdoba

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

34 Minutes
  1. 4 λαυράκια ή τσιπούρες
  2. λίγο αλάτι
  3. ελάχιστο πιπέρι
  4. 4 κουτ. τσαγιού ρίγανη
  5. 4 κουτ. τσαγιού θυμάρι
  6. 5 κουτ. τσαγιού μάραθο
  7. 7 κουτ. τσαγιού άνιθο
  8. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια.

  2. 2

    Αλατοπιπερώνουμε, αλείφουμε με ρίγανη μάραθο άνιθο και θυμάρι.

  3. 3

    Στο εσωτερικό του βάζουμε και λίγο παραπάνω αρωματικά χόρτα καθώς αλατοπιπερώνουμε.

  4. 4

    Τα λαδώνουμε από έξω καλά και αφού λαδώσουμε και τη σχάρα τα βάζουμε να ψηθούν.

  5. 5

    Μόλις ψηθούν κι από τις δύο πλευρές τα βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με λαδολέμονο χτυπημένο.

  6. 6

    Τρίβουμε από πάνω και αρωματικά χόρτα φρέσκα όσα θέλουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (20)

mama
mama @cook_8448928
Μια σκελίδα σκόρδο στην κοιλίτσα της τσιπούρας και η γεύση απογειώνεται!!!
Μπράβο Evdoba..:ο)

Από

evdoba
evdoba @evdoba
στις
,