Ψαροκροκέτες στο φούρνο
Επειδή προσέχω τη διατροφή μου προσπαθώ να βρίσκω τρόπους ώστε να μετατρέπω τα "παχυντικά" φαγητά στη light εκδοχή τους!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ελπίζω να σας αρέσει όπως αρέσει και στην οικογενειά μου !Στη φωτογραφία τα έχω συνοδέψει με πατάτες φούρνου σαν τηγανιτές!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το ψάρι στο μπλέντερ, μαζί με το λεμόνι, το πιπέρι, το μαιντανό και το αλάτι, και το πολτοποιούμε.
-
2
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ, όπου προσθέτουμε τη βρώμη.
-
3
Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε περίπου 10 λεπτά (για να ρουφήξει η βρώμη τα υγρά).
-
4
Πλάθουμε όπως στα μπιφτέκια (λίγο πιο πλακουτσωτά).
-
5
Τα αλείφουμε και από τις δυο πλευρές με λάδι και μεταφέρουμε στο ταψί.
-
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο γκριλ για περίπου 20-30 ώρα! (όταν πάρουν χρώμα από τη μια μεριά τα γυρνάμε)
Σχόλια (15)