dancecook
dancecook @dancecook

Επειδή προσέχω τη διατροφή μου προσπαθώ να βρίσκω τρόπους ώστε να μετατρέπω τα "παχυντικά" φαγητά στη light εκδοχή τους!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ελπίζω να σας αρέσει όπως αρέσει και στην οικογενειά μου !Στη φωτογραφία τα έχω συνοδέψει με πατάτες φούρνου σαν τηγανιτές!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
2 άτομα
  1. 4 (μέτρια) κομμάτια φιλέτο ψαριού
  2. περίπου 4 κ.σ. βρώμη
  3. ξύσμα λεμονιού
  4. 0.5 ματσάκι μαιντανό (χωρίς τα κοτσάνια)
  5. αλάτι
  6. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το ψάρι στο μπλέντερ, μαζί με το λεμόνι, το πιπέρι, το μαιντανό και το αλάτι, και το πολτοποιούμε.

  2. 2

    Μεταφέρουμε σε ένα μπολ, όπου προσθέτουμε τη βρώμη.

  3. 3

    Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε περίπου 10 λεπτά (για να ρουφήξει η βρώμη τα υγρά).

  4. 4

    Πλάθουμε όπως στα μπιφτέκια (λίγο πιο πλακουτσωτά).

  5. 5

    Τα αλείφουμε και από τις δυο πλευρές με λάδι και μεταφέρουμε στο ταψί.

  6. 6

    Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο γκριλ για περίπου 20-30 ώρα! (όταν πάρουν χρώμα από τη μια μεριά τα γυρνάμε)