κύρια φωτογραφία συνταγής Ψαρονέφρι γλυκόξινο
DESPOINA-84
DESPOINA-84 @cook_8473830
N.PERAMOS,ELLADA

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν η σάλτσα είναι πολύ ζουμερή μπορείτε να την δέσετε με λίγο κορν φλάουρ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

55 Minutes
3 άτομα
  1. 550 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε μικρές μπουκιές
  2. 1 κρεμμύδι τριμμένο
  3. 1 σκ. σκόρδο, πολτοποιήμενο
  4. 1 μεγάλη ψιλοκομμένη κόκκινη πιπέρια φλωρίνης
  5. 1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
  6. 1 κ.γλ. σκόνη τζίντζερ
  7. 1/5 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
  8. 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
  9. 2 κ.σ. μέλι
  10. 3 κ.σ. γούστερσος
  11. Αλάτι - πιπέρι
  12. 5 κ.σ. λάδι
  13. 1 κούπα ζωμό βοδινού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά, σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο.

  2. 2

    Έπειτα, ρίχνουμε τις πιπερίες, τα καρότα, το τζίντζερ και την πάπρικα, σοτάρουμε για λίγο.

  3. 3

    Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε κάλα για 5-6 λέπτα περίπου, σε μέτρια φωτία.

  4. 4

    Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμισθεί, για 5-7 λεπτά περίπου.

  5. 5

    Προσθέτουμε το ζωμό, το μέλι, το μπαλσάμικο, τη γούστερσος, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για μιση ωρίτσα περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

  6. 6

    Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι και πράσινη σαλάτα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

elenakr
elenakr @cook_8472403
Τέλεια γεύση!Απίθανο φαγητό, παραλίγο να το φάω όλο μόνη μου!Δοκιμάστε το!

Από

DESPOINA-84
DESPOINA-84 @cook_8473830
στις
N.PERAMOS,ELLADA