Ψαρονέφρι με φρέσκα μανιτάρια 2
Ψαρονέφρι με φρέσκα μανιτάρια, σβησμένο με μαυροδάφνη και συνοδευόμενο από κριθαράκι
Λίγα μυστικά ακόμα
ΠΡΟΣΟΧΗΜην το παραψήσετε γιατί το κρέας αυτό "στεγνώνει"
Υλικά
-
1-1,2 κιλά ψαρονέφρι
-
1 ξερό κρεμμύδι
-
φρέσκα μανιτάρια
-
1 ποτήρι μαυροδάφνη
-
1 φλιτζ. καφέ γεμάτο κρέμα μπαλσάμικου
-
αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά κόβω το ψαρονέφρι μου σε μερίδες πάχους 2-3 εκατοστών
-
2
Βάζω στο μάτι ένα αντικολλητικό τηγάνι και "θωρακίζω" το κρέας μου και το αποσύρω
-
3
Σε ένα άλλο σκεύος βάζω το ελαιόλαδο και ρίχνω το κρεμμύδι και το αφήνω να καραμελώσει
-
4
Στην συνέχεια ρίχνω τα μανιτάρια, τα αφήνω μερικά λεπτά και ρίχνω λίγη από την μαυροδάφνη
-
5
Μόλις πάρει μια βράση τοποθετώ και το κρέας μου και προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)