DeVandikia
DeVandikia @cook_8474847
Ξάνθη,

Ψαρονέφρι με φρέσκα μανιτάρια, σβησμένο με μαυροδάφνη και συνοδευόμενο από κριθαράκι

Λίγα μυστικά ακόμα

ΠΡΟΣΟΧΗΜην το παραψήσετε γιατί το κρέας αυτό "στεγνώνει"

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-6 άτομα
  1. 1-1,2 κιλά ψαρονέφρι
  2. 1 ξερό κρεμμύδι
  3. φρέσκα μανιτάρια
  4. 1 ποτήρι μαυροδάφνη
  5. 1 φλιτζ. καφέ γεμάτο κρέμα μπαλσάμικου
  6. αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
  7. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά κόβω το ψαρονέφρι μου σε μερίδες πάχους 2-3 εκατοστών

  2. 2

    Βάζω στο μάτι ένα αντικολλητικό τηγάνι και "θωρακίζω" το κρέας μου και το αποσύρω

  3. 3

    Σε ένα άλλο σκεύος βάζω το ελαιόλαδο και ρίχνω το κρεμμύδι και το αφήνω να καραμελώσει

  4. 4

    Στην συνέχεια ρίχνω τα μανιτάρια, τα αφήνω μερικά λεπτά και ρίχνω λίγη από την μαυροδάφνη

  5. 5

    Μόλις πάρει μια βράση τοποθετώ και το κρέας μου και προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

ΜΑΡΚΡΙ
ΜΑΡΚΡΙ @cook_8455939
Που βρίσκουμε την κρέμα μπαλσάμικου ή πως μπορούμε να την κάνουμε με ξύδι μπαλσάμικο.Ευχαριστώ. \r\nμαρκρι

Από

DeVandikia
DeVandikia @cook_8474847
στις
Ξάνθη,