Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος & μανιτάρια
Μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο το ψαρονέφρι γίνεται πολύ μαλάκο και νόστιμο!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σέρβίρεται με σουφλέ πατάτας ή αρωματικό ρύζι και πράσινη σαλάτα.
Υλικά
-
800 gr - 1Kg Ψαρονέφρι
-
1 κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
-
1 μεγάλο κρεμμύδι
-
λίγο λευκό κρασί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια και το τσιγαρίζουμε μαζί με το κρεμμύδι και μετά ρίχνουμε και τα μανιτάρια και σβήνουμε με το κρασί.
-
2
Στη συνέχεια ρίχουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Μόλις πάρει βράση το βάζουμε σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σχόλια (19)