Sol81
Sol81 @cook_8455186

Πανεύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι του Η. Μαμαλάκη με κάποιες παραλλαγές δικές μου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
2 άτομα
  1. 2 ψαρονέφρια
  2. 1/2 φλυτζανάκι ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
  3. 2 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
  4. 1 1/2   κ.σ. μέλι
  5. 1 κ.σ. φύλλα δενδρολίβανου
  6. 1/2 φλυτζάνι σόδα υγρή
  7. αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι σε ένα φλυτζανάκι.

  2. 2

    Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε καλά τα ψαρονέφρια από όλες τις πλευρές να πάρουν χρώμα.

  3. 3

    Ρίχνουμε το δενδρολίβανο.

  4. 4

    Ρίχνουμε τη σόδα και μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.

  5. 5

    Αφήνουμε να βράσει το κρεατάκι με το ζουμί για 10-15' με κλειστό καπάκι.

  6. 6

    Ρίχνουμε το μίγμα της μουστάρδας και ανακατεύουμε.

  7. 7

    Μόλις πάρει μια βράση είναι έτοιμο.

  8. 8

    Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

  9. 9

    Ταιριάζει πολύ με ρυζάκι.

Αντιδράσεις

Από

Sol81
Sol81 @cook_8455186
στις