κύρια φωτογραφία συνταγής Ψαρονέφρι με μήλα
mpali70
mpali70 @cook_8478660

Ειναι μία συνταγή πλούσια σε γεύση και με λίγες θερμίδες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Επειδή για μένα τα μήλα ήτανε παρα πολλά αντι για 3 έβαλα 2, και προτίμησα το κονιάκ αντί για ρούμι. Είναι καθαρά δική σας επιλογή. Ελπίζω να σας αρέσει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 600 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους
  2. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  4. 1 φλυτζάνι ρούμι ή κονιάκ
  5. 1 κύβο λαχανικών
  6. 3 κόκκινα μήλα χοντροκομμένα
  7. 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
  8. Αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε ελαφρά το ψαρονέφρι μαζί με το κρεμμύδι

  2. 2

    Όταν πάρει χρώμα σβήνετε με κονιάκ ή ρούμι. Στην συνέχεια ρίχνετε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό στο οποίο έχετε διαλύσει τον κύβο λαχανικών, λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήνετε το κρέας να ψηθεί σε σιγανή φωτιά.

  3. 3

    Λίγο πριν το τέλος (5 λεπτά περίπου) ρίχνετε τα μήλα.

  4. 4

    Τέλος σε λίγο κρύο νερό διαλύετε το κορν φλάουρ το ρίχνετε στο φαγητό και το αφήνετε να βράσει για άλλα 5 λεπτά ανακατεύοντάς το προσεκτικά μην κολλήσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

mariadet
mariadet @cook_8476086
fainetai polu nostimi suntagi!!! 8a tin dokimasw kai 8a epistrepsw me asterakia :)

Από

mpali70
mpali70 @cook_8478660
στις