Ψαρονέφρι με μουστάρδα, μέλι και θυμάρι
Νοστιμότατη συνταγή για ψαρονέφρι από τη Νίκη Παρλιάρου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ γευστικό φαγητό και συνοδεύεται ωραία με λευκό σπυρωτό ρυζάκι και σαλατούλα μαρούλι-ντομάτα!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
-
2
Μόλις κάψει ρίχνουμε το κρέας σε κομματάκια. Το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει σε μέτρια φωτιά και τότε το αλατίζουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
-
3
Όταν αυτό μαραθεί, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε πιπέρι, μουστάρδα και θυμάρι ανακατεύοντας.
-
4
Μαγειρεύουμε το φαγητό για ακόμα 6 λεπτά περίπου και τότε προσθέτουμε το μέλι, δυναμώνοντας λίγο στο τέλος τη φωτιά. Προσοχή, όμως, σ'αυτό το στάδιο μην το αφήσετε πολύ, ίσα να ανακατέψετε και το μέλι. Αλλιώς θα πιεί τα υγρά και θα στεγνώσει!
Σχόλια (60)