κύρια φωτογραφία συνταγής Ψαρονέφρι με ροζέ σάλτσα και πιπεριές

Ψαρονέφρι με ροζέ σάλτσα και πιπεριές

13 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
reba
reba @cook_8483523

Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και πιπεριές και μια ροζ πινελιά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2-3 άτομα
  1. 1 ψαρονέφρι περίπου 600 γρ.
  2. 1 μικρό κρεμμύδι
  3. 2-3 πράσινες πιπεριές
  4. 1 ποτήρι λευκό κρασί
  5. 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
  6. 1 κουταλιά ή και λιγότερη πάστα ντομάτας
  7. πάπρικα γλυκιά
  8. αλάτι, πιπέρι
  9. λίγο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σωτάρουμε το ψαρονέφρι που έχουμε κόψει σε λεπτές φετούλες. Αλατοπιπερώνουμε.

  2. 2

    Όταν πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές κομμένα σε ροδέλες.

  3. 3

    Σβήνουμε με το κρασί και αφού αυτό εξατμιστεί και έχουν μαλακώσει τα λαχανικά μας προσθέτουμε την πάπρικα,την πάστα ντομάτας και την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρουν βράσει και είναι έτοιμο το κρέας, αποσύρουμε από το μάτι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

reba
reba @cook_8483523
στις