Ψαρονέφρι με ροζέ σάλτσα και πιπεριές
Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και πιπεριές και μια ροζ πινελιά.
Υλικά
-
1 ψαρονέφρι περίπου 600 γρ.
-
1 μικρό κρεμμύδι
-
2-3 πράσινες πιπεριές
-
1 ποτήρι λευκό κρασί
-
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
-
1 κουταλιά ή και λιγότερη πάστα ντομάτας
-
πάπρικα γλυκιά
-
αλάτι, πιπέρι
-
λίγο ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε το ψαρονέφρι που έχουμε κόψει σε λεπτές φετούλες. Αλατοπιπερώνουμε.
-
2
Όταν πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές κομμένα σε ροδέλες.
-
3
Σβήνουμε με το κρασί και αφού αυτό εξατμιστεί και έχουν μαλακώσει τα λαχανικά μας προσθέτουμε την πάπρικα,την πάστα ντομάτας και την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρουν βράσει και είναι έτοιμο το κρέας, αποσύρουμε από το μάτι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια