Ψαρονέφρι πολύχρωμο
Νόστιμο ψαρονέφρι με μανιτάρια και τυρί.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανητές πατάτες.
Υλικά
-
1 κομμάτι ψαρονέφρι
-
2 πιπεριές πράσινες κομμένες ζουλιέν
-
1 κονσέρβα μανιτάρια
-
2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
-
τυρί Φιλαδέλφεια
-
βασιλικό ή μαιντανό
-
λίγη παρμεζάνα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλείφουμε ένα ταψάκι με λάδι.
-
2
Ρίχνουμε τα μανιτάρια, στη συνέχεια τις πιπεριές και τελευταία την ντομάτα.
-
3
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια το τοποθετούμε στο ταψί και το αλείφουμε με το τυρί Φιλαδέλφεια.
-
4
Γαρνίρουμε με βασιλικό ή μαιντανό και παρμεζάνα.
-
5
Ρίχνουμε λίγο λάδι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου μισή ώρα.
Σχόλια (7)