κύρια φωτογραφία συνταγής Ψαρονέφρι πολύχρωμο
stacey
stacey @cook_8452416

Νόστιμο ψαρονέφρι με μανιτάρια και τυρί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανητές πατάτες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κομμάτι ψαρονέφρι
  2. 2 πιπεριές πράσινες κομμένες ζουλιέν
  3. 1 κονσέρβα μανιτάρια
  4. 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
  5. βασιλικό ή μαιντανό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλείφουμε ένα ταψάκι με λάδι.

  2. 2

    Ρίχνουμε τα μανιτάρια, στη συνέχεια τις πιπεριές και τελευταία την ντομάτα.

  3. 3

    Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια το τοποθετούμε στο ταψί και το αλείφουμε με το τυρί Φιλαδέλφεια.

  4. 4

    Γαρνίρουμε με βασιλικό ή μαιντανό και παρμεζάνα.

  5. 5

    Ρίχνουμε λίγο λάδι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου μισή ώρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

xridrakidou
xridrakidou @cook_8450899
Πολύ τέλειο και πολύ εύκολο μου φαίνεται!!! Δεν βλέπω την ώρα να το δοκιμασω

Από

stacey
stacey @cook_8452416
στις