Ψητές πιπεριές Φλωρίνης
Παραδοσιακές πιπεριές Φλωρίνης, πανεύκολες στην παρασκευή!
Recipe by elinaDxxx
Υλικά
-
πιπεριές Φλωρίνης (όσες επιθυμείτε)
-
αλάτι
-
ελαιόλαδο
-
προαιρετικά λιγάκι μηλόξυδο ή ξύδι από λαχανικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά τις πιπεριές και ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα.
-
2
Τις αφήνουμε μέχρι να μαυρίσουν και τις γυρίζουμε ώστε να καεί η φλούδα τους από όλες τις πλευρές.
-
3
Αφού κρυώσουν λιγάκι αφαιρούμε τη φλούδα, τα κοτσάνια και τα σπόρια.
-
4
Αν θέλουμε να τις σερβίρουμε επί τόπου, τις αλατίζουμε, τις ραντίζουμε (προαιρετικά) με λίγο ξυδάκι και μπόλικο ελαιόλαδο.
-
5
Αλλιώς, αφού κρυώσουν, μπορούμε να τις συσκευάσουμε σε ένα βάζο με μπόλικο ελαιόλαδο αποθηκεύοντάς τες σε δροσερό μέρος ή στο ψυγείο.
Σχόλια (15)