Ψητή γλυκοπατάτα, μπρόκολο και καρότο
Γλυκοπατάτα, μπρόκολο και καρότο ψητά στο φούρνο σε πήλινο σκεύος με κατσικίσιο τυρί.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά.
-
2
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
-
3
Καθαρίζουμε τη γλυκοπατάτα και το καρότο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
-
4
Τα βάζουμε σ΄ένα πήλινο ατομικό σκεύος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.
-
5
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά, γυρίζοντας τις πατάτες ανά διαστήματα.
-
6
Τα βγάζουμε από τον φούρνο και προσθέτουμε το μπρόκολο.
-
7
Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά επί πλέον όλα μαζί τα λαχανικά.
-
8
Σερβίρουμε με κατσικίσιο τυρί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια