κύρια φωτογραφία συνταγής Ψωμάκι Naan

Ψωμάκι Naan

Μαγειρεύτηκε 8 φορές
renatse
renatse @cook_8462878
,

Το Naan μοιάζει με ψωμί πίτα με καταγωγή από την Κεντρική Ασία.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε καρυκεύματα στη ζύμη, όπως κολίανδρο σκόνη ή σκόρδο σκόνη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
6 ψωμάκια
  1. 1 κουταλάκι μαγιά
  2. 1 κουταλάκι ζάχαρη
  3. 200 γρ. αλεύρι μαλακό
  4. 1/4 κουταλάκι αλάτι
  5. 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  6. 1 κουταλιά της σούπας λάδι
  7. 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  8. 2 κουταλιές της σούπας γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μικρό μπολάκι διαλύουμε σε ένα φλιτζάνι του καφέ χλιαρό νερό τη μαγιά και τη ζάχαρη. Αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 5 λεπτά

  2. 2

    Σε μια λεκάνη αναμιγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε το μείγμα της μαγιάς. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.

  3. 3

    Αφήνουμε 15 λεπτά σκεπασμένο με πετσέτα σε χλιαρό σημείο να φουσκώσει.

  4. 4

    Πλάθουμε σε πίτες στρογγυλές.

  5. 5

    Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (8)

Σχόλια (17)

Jelly
Jelly @cook_8463809
Πολύ ωραίο φαίνεται... Θα το δοκιμάσω!!!\nΕυχαριστώ πολύ για τη συνταγή.

Από

renatse
renatse @cook_8462878
στις
,