Ψωμάκια γλυκά χωρίς ζάχαρη για μικρούς και μεγάλους
Ψωμάκια με χουρμάδες χωρίς ζάχαρη, ιδανικά για παιδάκια!
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή η ζύμη κολλάει πάρα πολύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι της σούπας και να βάζετε τη ζύμη σε φορμάκια. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε στη ζύμη διάφορα αποξηραμένα φρούτα ή σταφίδες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τους χουρμάδες σε ένα ποτήρι και προσθέτουμε βραστό νερό έως να σκεπαστούν. Τους αφήνουμε να μουλιάσουν 30 λεπτά και τους αλέθουμε μαζί με το νερό τους στο μούλτι να γίνουν χυλός.
-
2
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με τον χυλό από τους χουρμάδες. Το μίγμα πρέπει να κολλάει στα δάχτυλα.
-
3
Βάζουμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε μπαλάκια. Τα τοποθετούμε στο ταψί και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς με αέρα για 30-35 λεπτά.
Σχόλια (2)