ΚΑΡΜΕΝ
ΚΑΡΜΕΝ @cook_8453863
,ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ελαφρύ, δροσερό και αφράτο ραβανί με γιαουρτάκι και ινδοκάρυδο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το ποτήρι που γράφω είναι ένα κανονικό νεροπότηρο. Κόβω τα κομμάτια σε ρόμβους και σερβίρω. Συνοδεύεται πολύ ωραία με παγωτό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

Αναλογα τα κομμάτια
  1. Για το ραβανί
  2. 1 ποτήρι καρύδα
  3. 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
  4. 1 ποτήρι φαρίν-up
  5. 1 κουταλάκι μπέικιν
  6. 2 βανίλιες
  7. 0.5 κουτάκι βιτάμ soft
  8. 1 ποτήρι ζάχαρη
  9. 1 γιαούρτι total
  10. Για το σιρόπι
  11. 2 κούπες ζάχαρη
  12. 1 κούπα νερό
  13. Λίγο χυμό λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάω καλά το βούτυρο να ασπρίσει,ρ ίχνω την ζάχαρη και χτυπάω να αφρατέψει. Ρίχνω τα αυγά ένα ένα, συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνω και το γιαουρτάκι.

  2. 2

    Κατόπιν ρίχνω εναλλάξ το σιμιγδάλι με το αλεύρι και τέλος προσθέτω την βανίλια και την καρύδα. Το βάζω σε ταψάκι. Ψήνω το ραβανί μου στους 180 βαθμούς, στον αέρα για μία ώρα.

  3. 3

    Βράζω όλα μου τα υλικά για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

  4. 4

    Σιροπιάζω το γλυκό αφου έχει κρυώσει το ραβανί, με χλιαρό σιρόπι.

Αντιδράσεις

Από

ΚΑΡΜΕΝ
ΚΑΡΜΕΝ @cook_8453863
στις
,ΕΛΛΑΔΑ