ευαγγελια_
ευαγγελια_ @cook_8494485
,Ελλάδα

Αυτό το ραβανί κατέληξε να είναι το αγαπημένο όλων μας και το πιο περιζήτητο μετά απο πολλούς πειραματισμούς και παραλλαγές διαφόρων παρόμοιων συνταγών!!! Ακόμα κι ο άντρας μου που δεν τρελαίνεται για σιροπιαστά γλύκα αυτό τον ξετρέλανε!! Γιατί πολύ απλά δεν έχει την μυρωδιά αυγού!! Εύκολη και γρήγορη!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το σιρόπι δεν θα βγει πολύ πηχτό, μην το φοβάστε!!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη
  2. 1 1/2 κούπα τσαγιού αλεύρι φαρίνα
  3. 1 1/2 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
  4. 1 φακελάκι μπεϊκιν
  5. ξύσμα 1 πορτοκαλιού
  6. χύμο απο 1 1/2 πορτοκάλι
  7. μαργαρίνη για επάλειψη του ταψιού
  8. Σιρόπι
  9. 4 κούπες τσαγιού νερό
  10. 3 κούπες ζάχαρη
  11. 1 βανίλια
  12. 1/2 πορτοκάλι στιμμένο
  13. λίγη φλούδα πορτοκαλιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε πρώτα τα αυγά και μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης και ανακατεύουμε πολύ καλά ως να λιώσει η ζάχαρη.

  2. 2

    Σε βουτυρωμένο ταψί ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 200βαθμούς.

  3. 3

    Αφού κρυώσει το γλυκό φτιάχνουμε το σιρόπι ανακατεύωντας όλα τα υλικά και βράζοντάς τα για 6'περίπου. Περιχύνουμε με το ζεστό σιρόπι και αφού κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

.
. @cook_8494479
5 πιρουνάκια για την ωραία και εύκολη συνταγούλα σου!

Από

ευαγγελια_
ευαγγελια_ @cook_8494485
στις
,Ελλάδα