κύρια φωτογραφία συνταγής Ραβανί
riaaa
riaaa @cook_8449115

Λίγα μυστικά ακόμα

ΚΡΥΟ ΓΛΥΚΟ - ΚΑΥΤΟ ΣΙΡΟΠΙ!!! Αφού ρίξουμε το σιρόπι σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και περιμένουμε να κρυώσει έτσι. Αν το ταψί δεν είναι αντικολητικό βάζουμε ή λίγο αλεύρι κάτω ή λίγο βούτυρο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1.5 ποτήρι ζάχαρη
  2. 2 ποτήρια αλεύρι
  3. 2 μικρά γιαούρτια με πέτσα
  4. 0.5 κουταλάκι του γλυκού σόδα
  5. 1 φακελάκι μπέϊκιν
  6. 1.5 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό
  7. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
  8. 6 ποτήρια νερό
  9. 6 ποτήρια ζάχαρι
  10. 2 βανίλιες
  11. 0.5 λεμόνι και λίγο παραπάνω

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη. Μετά ρίχνουμε τα γιαούρτια χωρίς την πέτσα και χτυπάμε καλά. Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι την σόδα και το μπέϊκιν και στο τέλος το σιμιγδάλι.

  2. 2

    Το ρίχνουμε σε μεγάλο ταψί και ψήνουμε περίπου για 40΄ στους 180 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

Parmesa_na
Parmesa_na @cook_8449295
Έφτιαξα χθες βράδυ αυτή την συνταγή. Την βρήκα εύκολη (βοήθησε και ο γιος μου, όπως πάντα), γευστική και δεν έμοιαζε με ψωμί!

Από

riaaa
riaaa @cook_8449115
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα