Ραβιόλες (κυπριακές) με κρέμα γάλακτος
Υλικά
-
2 κουτιά ραβιόλες
-
αλάτι
-
χαλούμι τριμμένο
-
2-3 φετες ζαμπόν σε κύβους
-
4-5 φέτες μπέικον σε κύβους
-
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
-
φέτες προαιρετικά μανιτάρια κομμένα σε
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε τις ραβιόλες με μια μεζούρα αλάτι.
-
2
Σε ένα τιγανάκι βάζετε μια σταγόνα λάδι μέσα στο οποίο τσιγαρίζετε το μπέικον, το ζαμπόν και τα μανιτάρια αν θέλετε.
-
3
Σε ένα πυρέξ βάζετε τις ραβιόλες, ρίχνετε και το μπεικον, το ζαμπόν, τα μανιτάρια και τα ανακατεύτε.
-
4
Στη συνέχεια περιχύνετε την κρέμα γάλακτος, σε όλο το πυρεξ και στην επιφάνεια βάζετε το τριμμένο χαλλούμι (όχι παρα πολύ).
-
5
Το βάζετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και να το κιτάζετε συχνά δεν χρειάζετε πολύ ώρα στο φούρνο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)