κύρια φωτογραφία συνταγής Ραβιόλες (κυπριακές) με κρέμα γάλακτος
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 κουτιά ραβιόλες
  2. αλάτι
  3. χαλούμι τριμμένο
  4. 2-3 φετες ζαμπόν σε κύβους
  5. 4-5 φέτες μπέικον σε κύβους
  6. φέτες προαιρετικά μανιτάρια κομμένα σε

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζετε τις ραβιόλες με μια μεζούρα αλάτι.

  2. 2

    Σε ένα τιγανάκι βάζετε μια σταγόνα λάδι μέσα στο οποίο τσιγαρίζετε το μπέικον, το ζαμπόν και τα μανιτάρια αν θέλετε.

  3. 3

    Σε ένα πυρέξ βάζετε τις ραβιόλες, ρίχνετε και το μπεικον, το ζαμπόν, τα μανιτάρια και τα ανακατεύτε.

  4. 4

    Στη συνέχεια περιχύνετε την κρέμα γάλακτος, σε όλο το πυρεξ και στην επιφάνεια βάζετε το τριμμένο χαλλούμι (όχι παρα πολύ).

  5. 5

    Το βάζετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και να το κιτάζετε συχνά δεν χρειάζετε πολύ ώρα στο φούρνο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

καρδούλα
καρδούλα @cook_8452411
Η συνταγη αυτη μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ. Εγώ το χαλούμι δεν το βαζω στο τέλος αλλά το αναμειγνύω με ολα τα άλλα υλικά.

Από

ChrystallaAndreou
ChrystallaAndreou @cook_8451985
στις
Λευκωσία,Κύπρος

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα