Ραπανάκια με λαδολέμονο
Πολύ νόστιμη και διαφορετική εκδοχή σαλάτας με ραπανάκια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή τη βρήκα εδώ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένετε τα ραπανάκια και αφαιρείτε τα φύλλα και τα κοτσάνια τους (εγώ κράτησα και μερικά τρυφερά φυλλαράκια) και τα ξαναξεβγάζετε λίγο.
-
2
Με ένα μαχαίρι ή με τον ειδικό αποφλοιωτή, αφαιρείτε τη φλούδα τους και τα κόβετε σε κομμάτια, π.χ. στα 4, ανάλογα με το μέγεθός τους και με το τι μέγεθος θέλετε και τα τοποθετείτε σε μπωλ μαζί με τα τρυφερά φυλλαράκια κομμένα (αν έχετε κρατήσει).
-
3
Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το χυμό του λεμονιού, το αλάτι και τη ρίγανη (αν θέλετε) και τα ανακατεύετε καλά. Έτοιμα!
Σχόλια