despinal
despinal @despinal
,Ελλάδα

Πολύ νόστιμη και διαφορετική εκδοχή σαλάτας με ραπανάκια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή τη βρήκα εδώ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 4-6 ραπανάκια (ανάλογα το μέγεθος)
  2. 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  3. λίγο αλάτι
  4. ρίγανη (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένετε τα ραπανάκια και αφαιρείτε τα φύλλα και τα κοτσάνια τους (εγώ κράτησα και μερικά τρυφερά φυλλαράκια) και τα ξαναξεβγάζετε λίγο.

  2. 2

    Με ένα μαχαίρι ή με τον ειδικό αποφλοιωτή, αφαιρείτε τη φλούδα τους και τα κόβετε σε κομμάτια, π.χ. στα 4, ανάλογα με το μέγεθός τους και με το τι μέγεθος θέλετε και τα τοποθετείτε σε μπωλ μαζί με τα τρυφερά φυλλαράκια κομμένα (αν έχετε κρατήσει).

  3. 3

    Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το χυμό του λεμονιού, το αλάτι και τη ρίγανη (αν θέλετε) και τα ανακατεύετε καλά. Έτοιμα!

Αντιδράσεις

Από

despinal
despinal @despinal
στις
,Ελλάδα
Η μαγειρική είναι ένας τρόπος ζωής για μένα. Ξεκίνησα πολύ μικρή να μαγειρεύω και μου αρέσει να φτιάχνω καινούργιες συνταγές συχνά. Επίσης, λατρεύω τα γλυκά και ιδίως τη σοκολάτα. Επίσης, μου αρέσει πολύ η rock μουσική και να διαβάζω για οτιδήποτε έχει σχέση με το διάστημα.
Δες περισσότερα