κύρια φωτογραφία συνταγής Ρεβανί διαφορετικό

Ρεβανί διαφορετικό

17 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
m-k
m-k @cook_8462241
,ελλαδα

Ένα ρεβανί διαφορετικό στην όψη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρεται με σαντιγύ ή με παγωτό. Καλή επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φλυτζάνι λάδι
  2. 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  3. 1,5 φλυτζάνι ινδοκάρυδο
  4. 1,5 φλυτζάνι αλεύρι
  5. 1 βανίλια
  6. Σιρόπι
  7. 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  8. 2 φλυτζάνια νερό
  9. λίγο χυμό λεμόνι
  10. σαντιγύ (του κουτιού)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάω στο μίξερ τα αυγά, μετά τη ζάχαρη και έπειτα το λάδι μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.

  2. 2

    Συνεχίζω με το σύρμα. Προσθέτω το αλεύρι, τη βανίλια και το ινδοκάρυδο. Το ινδοκάρυδο δεν το βάζω όλο- αφήνω λίγη ποσότητα για το πασπάλισμα στο τέλος.

  3. 3

    Βάζω το μείγμα στο φούρνο να ψηθεί στου 170 βαθμούς για 35' περίπου (ανάλογα το φούρνο).

  4. 4

    Όσο περιμένω να ψηθεί, ετοιμάζω τη σαντιγύ.

  5. 5

    Το βγάζω από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει.

  6. 6

    Αφού κρυώσει, το κόβω οριζοντίως, έτσι ώστε να έχω 2 κομμάτια.(Δείτε τη φωτογραφία)

  7. 7

    Ετοιμάζω το σιρόπι και το ρίχνω όσο είναι ζεστό στο κρύο πλέον γλυκό.

  8. 8

    Αλείφω το κάτω κομμάτι του γλυκού με τη σαντιγύ και βάζω από πάνω το άλλο κομμάτι.

  9. 9

    Πασπαλίζω από πάνω με ινδοκάρυδο και το βάζω στο ψυγείο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

m-k
m-k @cook_8462241
στις
,ελλαδα