Ρεβανί διαφορετικό
Ένα ρεβανί διαφορετικό στην όψη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται με σαντιγύ ή με παγωτό. Καλή επιτυχία!
Υλικά
-
6 αυγά
-
1 φλυτζάνι λάδι
-
1 φλυτζάνι ζάχαρη
-
1,5 φλυτζάνι ινδοκάρυδο
-
1,5 φλυτζάνι αλεύρι
-
1 βανίλια
-
Σιρόπι
-
1 φλυτζάνι ζάχαρη
-
2 φλυτζάνια νερό
-
λίγο χυμό λεμόνι
-
σαντιγύ (του κουτιού)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάω στο μίξερ τα αυγά, μετά τη ζάχαρη και έπειτα το λάδι μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
-
2
Συνεχίζω με το σύρμα. Προσθέτω το αλεύρι, τη βανίλια και το ινδοκάρυδο. Το ινδοκάρυδο δεν το βάζω όλο- αφήνω λίγη ποσότητα για το πασπάλισμα στο τέλος.
-
3
Βάζω το μείγμα στο φούρνο να ψηθεί στου 170 βαθμούς για 35' περίπου (ανάλογα το φούρνο).
-
4
Όσο περιμένω να ψηθεί, ετοιμάζω τη σαντιγύ.
-
5
Το βγάζω από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει.
-
6
Αφού κρυώσει, το κόβω οριζοντίως, έτσι ώστε να έχω 2 κομμάτια.(Δείτε τη φωτογραφία)
-
7
Ετοιμάζω το σιρόπι και το ρίχνω όσο είναι ζεστό στο κρύο πλέον γλυκό.
-
8
Αλείφω το κάτω κομμάτι του γλυκού με τη σαντιγύ και βάζω από πάνω το άλλο κομμάτι.
-
9
Πασπαλίζω από πάνω με ινδοκάρυδο και το βάζω στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια