Katerinaxan
Katerinaxan @katerinaxan_
Καστοριά

Πολύ εύκολο και νόστιμο ρεβανί!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ταιριάζει πολύ ωραία με παγωτό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 κομμάτια
  1. 1,5 φλυτζάνι ζάχαρη
  2. 1,5 φλυτζάνι σιμιγδάλι χοντρό
  3. 1,5 φλυτζάνι αλεύρι
  4. 1 φλυτζάνι ηλιέλαιο
  5. 1 μικρό γιαούρτι
  6. 1 βανίλια
  7. Για το σιρόπι
  8. 4 φλυτζάνια νερό
  9. 4 φλυτζάνια ζάχαρη
  10. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και τα ανακατεύουμε με το μίξερ.

  2. 2

    Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.

  3. 3

    Για το σιρόπι, ρίχνουμε τα υλικά σε κατσαρολάκι και βράζουμε για 5 λεπτά.

  4. 4

    Αφήνουμε το ρεβανί να κρυώσει και μετά το σιροπιάζουμε αφού πρώτα το έχουμε κόψει οριζόντια ώστε να περάσει το σιρόπι.

Αντιδράσεις

Από

Katerinaxan
Katerinaxan @katerinaxan_
στις
Καστοριά