Ρεβανί με γιαούρτι
Πολύ εύκολο και νόστιμο ρεβανί!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ταιριάζει πολύ ωραία με παγωτό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και τα ανακατεύουμε με το μίξερ.
-
2
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.
-
3
Για το σιρόπι, ρίχνουμε τα υλικά σε κατσαρολάκι και βράζουμε για 5 λεπτά.
-
4
Αφήνουμε το ρεβανί να κρυώσει και μετά το σιροπιάζουμε αφού πρώτα το έχουμε κόψει οριζόντια ώστε να περάσει το σιρόπι.
Σχόλια (8)