
Ρεβύθια με λουκάνικο χωριάτικο

Υπέροχη γεύση και μυρωδιά!! Τρελαινόμαστε γι'αυτά τα ρεβύθια. Κάντε το και θα με θυμηθείτε...
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την κάνω αρκετά χρόνια τώρα και αν θυμάμαι καλά την είδα σε ένα περιοδικό μαγειρικής.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ στο νερό να φουσκώσουν.
-
2
Την επόμενη μέρα, τα στραγγίζουμε και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι και το κρεμμύδι.
-
3
Προσθέτουμε αλεσμένες τις ντομάτες ή το κουτί τα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι και νερό να σκεπαστούν τα ρεβύθια και τα αφήνουμε να ψηθούν και να δέσει η σάλτσα.
-
4
Εντωμεταξύ, κόβουμε σε ροδέλες το λουκάνικο και τις βάζουμε σε τεφάλ τηγάνι χωρίς λάδι και τις ροδίζουμε κι από τις δύο πλευρές.
-
5
Ρίχνουμε τα λουκάνικα 10 λεπτά πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά.
Σχόλια (15)