Ρεβυθοκεφτέδες 3
Πεντανόστιμοι, αν και η προετοιμασία ξεκινά απ'την προηγούμενη μέρα. Αξίζει όμως, ειδικά για τους λάτρεις του κύμινου! Πρωτότυπο μεζεδάκι για μπουφέ, συνδυάζεται εύκολα με διάφορες σως, όπως π.χ. τυροκαυτερή!
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στην πολτοποίηση ρεβυθιού και πατάτας! Πρέπει να γίνει προσεκκτικά για να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ίσως το μείγμα μας βγει λίγο αραιό με την πρώτη ματιά, αλλά στο τηγάνισμα δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από την προηγούμενη μέρα και τα βράζουμε μέχρι να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν,
-
2
Τα στραγγίζουμε και τα κάνουμε πουρέ με το πηρούνι.
-
3
Βράζουμε τις πατάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις ανακατεύουμε με τα ρεβίθια.
-
4
Ανακατεύουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
-
5
Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
-
6
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια