Ρεβυθοκεφτέδες 4
Οι πιο τέλειοι ρεβυθοκεφτέδες...
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρονται με γιαούρτι ή με τζατζίκι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στα πολτοποιημένα ρεβύθια, ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη φρυγανιά και ανακατεύουμε.
-
2
Ρίχνουμε σιγά-σιγά τη φρυγανιά, ώσπου να πετύχουμε ένα μείγμα ούτε πολύ μαλακό, ούτε πολύ σκληρό.
-
3
Το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
-
4
Σ’ ένα τηγάνι, βάζουμε όχι πολύ λάδι (γιατί το ρεβύθι ρουφάει πολύ λάδι) και αφού τα πλάσουμε σε μπαλίτσες, τα αλευρώνουμε και τα ψήνουμε ώσπου να ροδίσουν.
-
5
Όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια