marymyt
marymyt @Mary_Savelou
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν γίνεται αλοιφή προσθέτουμε λάδι και λεμόνι εναλλάξ. Αν δε θέλουμε πολύ λεμόνι βάζουμε μόνο λάδι αλλά πιστεύω ότι αυτή η συνταγή σηκώνει αρκετό λεμόνι. Το δοκιμάζουμε κιόλας στη γεύση φυσικά Αν η ρέγγα έχει χαβιάρι βάζουμε το μισό

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
  1. χυμό από 1 και μισό λεμόνια
  2. 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
  3. 125 γραμμάρια ψωμί τριμμένο στο μούλτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε μια λεκάνη τη ρέγγα και ρίχνουμε βραστό νερό.

  2. 2

    Την αφήνουμε λίγο και έπειτα την ξεφλουδίζουμε και την ξεκοκκαλίζουμε.

  3. 3

    Την βάζουμε στο μούλτι και την πολτοποιούμε.

  4. 4

    Προσθέτουμε το ψωμί και πολτοποιούμε.

  5. 5

    Προσθέτουμε το λάδι και το λεμόνι και πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.

Αντιδράσεις

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα