Ρεγγοσαλάτα 2
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν γίνεται αλοιφή προσθέτουμε λάδι και λεμόνι εναλλάξ. Αν δε θέλουμε πολύ λεμόνι βάζουμε μόνο λάδι αλλά πιστεύω ότι αυτή η συνταγή σηκώνει αρκετό λεμόνι. Το δοκιμάζουμε κιόλας στη γεύση φυσικά Αν η ρέγγα έχει χαβιάρι βάζουμε το μισό
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε μια λεκάνη τη ρέγγα και ρίχνουμε βραστό νερό.
-
2
Την αφήνουμε λίγο και έπειτα την ξεφλουδίζουμε και την ξεκοκκαλίζουμε.
-
3
Την βάζουμε στο μούλτι και την πολτοποιούμε.
-
4
Προσθέτουμε το ψωμί και πολτοποιούμε.
-
5
Προσθέτουμε το λάδι και το λεμόνι και πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Σχόλια