κύρια φωτογραφία συνταγής Ριγκατόνι με ξιφία και μελιτζάνες

Ριγκατόνι με ξιφία και μελιτζάνες

3 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
anga
anga @cook_8479622
,Greece

Μία καλοκαιρινή μακαρονάδα που μας έρχεται από τη Σικελία! Αγαπημένη μου και ελαφριά!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ γαρνίρω τη μακαρονάδα με λίγα φύλλα μέντας ή μαιντανού! Καλή όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 μερίδες
  1. 600 γρ. ριγκατόνι
  2. 400 γρ. ξιφία
  3. 1 κ. ντομάτες ώριμες κομμένες σε κύβους
  4. 2 μελιτζάνες
  5. 3 σκελίδες σκόρδο
  6. 1/2 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  7. λίγο ηλιέλαιο για τηγάνισμα
  8. αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

     Πλένετε τις μελιτζάνες, τις στεγνώνετε και τις κόβετε σε κύβους.

  2. 2

    Τηγανίζετε τους κύβους στο ηλιέλαιο και τους τοποθετείτε σε αποροφητικό χαρτί κουζίνας.

  3. 3

    Σ´ένα τηγάνι σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο και το βγάζετε μόλις πάρει χρώμα.

  4. 4

    Καθαρίστε το ψάρι απο τα κόκκαλα και το δέρμα και βάλτε το στο τηγάνι που σοτάρατε το σκόρδο

  5. 5

    Προσθέστε τις κομμένες ντομάτες και αλατοπιπερώστε.

  6. 6

    Βράστε τα μακαρόνια

  7. 7

    Ανακατέψτε απαλά τα μακαρόνια με τις μελιτζάνες και το ψάρι.

  8. 8

    Σερβίρουμε αμέσως.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

anga
anga @cook_8479622
στις
,Greece

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα