Ριγκατόνι με ξιφία και μελιτζάνες
Μία καλοκαιρινή μακαρονάδα που μας έρχεται από τη Σικελία! Αγαπημένη μου και ελαφριά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ γαρνίρω τη μακαρονάδα με λίγα φύλλα μέντας ή μαιντανού! Καλή όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένετε τις μελιτζάνες, τις στεγνώνετε και τις κόβετε σε κύβους.
-
2
Τηγανίζετε τους κύβους στο ηλιέλαιο και τους τοποθετείτε σε αποροφητικό χαρτί κουζίνας.
-
3
Σ´ένα τηγάνι σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο και το βγάζετε μόλις πάρει χρώμα.
-
4
Καθαρίστε το ψάρι απο τα κόκκαλα και το δέρμα και βάλτε το στο τηγάνι που σοτάρατε το σκόρδο
-
5
Προσθέστε τις κομμένες ντομάτες και αλατοπιπερώστε.
-
6
Βράστε τα μακαρόνια
-
7
Ανακατέψτε απαλά τα μακαρόνια με τις μελιτζάνες και το ψάρι.
-
8
Σερβίρουμε αμέσως.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια