κύρια φωτογραφία συνταγής Ρύζι με σόγια σος και αυγά

Ρύζι με σόγια σος και αυγά

10 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. ρύζι (εγώ παίρνω το ρύζι που είναι ήδη σε μαγειρικό σακουλάκι κ θέλει βράσιμο για 10’ βγαίνει περίπου στα 270gr όταν έχει βράσει)
  2. 1 κονσέρβα μανιτάρια ή φρέσκα
  3. 2 πιπεριές πράσινες (ή πολύχρωμες)
  4. 2-3 αυγά
  5. 3-4 κουταλιές σόγια σος
  6. ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των λαχανικών
  7. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφού έχουμε βράσει το ρύζι, σε μια σωτέζα (βαθύ τηγάνι) ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας αφού πρώτα τα έχουμε ψιλοκόψει, εγώ τα σοτάρω γύρω στα 15΄γιατι γίνονται σαν τηγανιτά σε αντικολιτικό σκεύος.

  2. 2

    Ρίχνουμε το ρύζι το οποίο επίσης σοτάρουμε γύρω στα 5΄(κατά κάποιο τρόπο το τηγανίζουμε μαζί με τα λαχανικά μας), στη συνέχεια ρίχνουμε τη σόγια σος τα ανακατεύουμε όλα μαζί για 3΄ και στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά τα οποία έχουμε χτυπήσει όπως κάνουμε την ομελέτα και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μαζί με όλα τα υπόλοιπα, ρύζι, λαχανικά, σόγια, και ανακατεύουμε τόσο όσο χρειάζεται για να τηγανιστούν τα αυγά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Aναστασία78
Aναστασία78 @cook_8472005
στις
,Ελλάδα