Ρύζι με σόγια σος και αυγά
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφού έχουμε βράσει το ρύζι, σε μια σωτέζα (βαθύ τηγάνι) ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας αφού πρώτα τα έχουμε ψιλοκόψει, εγώ τα σοτάρω γύρω στα 15΄γιατι γίνονται σαν τηγανιτά σε αντικολιτικό σκεύος.
-
2
Ρίχνουμε το ρύζι το οποίο επίσης σοτάρουμε γύρω στα 5΄(κατά κάποιο τρόπο το τηγανίζουμε μαζί με τα λαχανικά μας), στη συνέχεια ρίχνουμε τη σόγια σος τα ανακατεύουμε όλα μαζί για 3΄ και στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά τα οποία έχουμε χτυπήσει όπως κάνουμε την ομελέτα και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μαζί με όλα τα υπόλοιπα, ρύζι, λαχανικά, σόγια, και ανακατεύουμε τόσο όσο χρειάζεται για να τηγανιστούν τα αυγά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια