Ρύζι με σταφίδες
Ρύζι κατσαρόλας με σταφίδες! συνοδεύει τέλεια το κοκκινιστό μας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύει καταπληκτικά τα κοκκινιστά μας! αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο καρύδι χοντροκομμένο αφού πριν το έχουμε ζεματίσει με λίγο νερό για να βγει η φλούδα του!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το λάδι να κάψει.
-
2
Προσθέτουμε το ρυζάκι μας και το σωτάρουμε 2-3 λεπτά.
-
3
Βάζουμε και το αλάτι μας.
-
4
Σκεπάζουμε, αφού έχουμε ρίξει το νερό, και αφείνουμε το ρύζι μας χωρίς να ανακατέψουμε να πιεί τα υγρά του.. λίγο πριν βράσει ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε τις σταφίδες.
-
5
Μόλις θα γίνεται θα το δείτε που θα βγάζει μικρές - μικρές φουσκίτσες.
-
6
Όταν οι φουσκιτσες εξαφανιστουν ειναι ετοιμο.
Σχόλια