Ρυζόγαλο 4

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
KATSOF
KATSOF @cook_8522876
,ΕΛΛΑΔΑ

Εύκολο, γρήγορο ρυζόγαλο με πλούσια γεύση!

Λίγα μυστικά ακόμα

Και στο βράσιμο του ρυζιού αλλά και στο πήξιμο του ρυζόγαλου χρειάζεται συνεχόμενο ανακάτεμα γιατί μπορεί να μας κολλήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=1bMBBHVhe0A

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 μπωλάκια
  1. 500 γραμ. γάλα εβαπορέ
  2. 500 γραμ. νερό
  3. 250 γραμ. ρύζι γλασσέ
  4. 6-7 κουτ. σούπας ζάχαρη
  5. φλούδα λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε το γάλα και λίγο πριν βράσει το κατεβάζουμε από τη φωτιά.

  2. 2

    Ταυτόχρονα σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με λίγο νερό, ώσπου να γίνει πολύ μαλακό.

  3. 3

    Βάζουμε ξανά το γάλα σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε μέσα το ρύζι, τη ζάχαρη,τη φλούδα λεμονιού και λίγη κανέλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.

  4. 4

    Αδειάζουμε το ρυζόγαλο σε μπωλάκια και ρίχνουμε από πάνω κανέλα.

  5. 5

    Ετοιμο!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

KATSOF
KATSOF @cook_8522876
στις
,ΕΛΛΑΔΑ