κύρια φωτογραφία συνταγής Ρυζομπαλίτσες γεμιστές με μοτσαρέλλα

Ρυζομπαλίτσες γεμιστές με μοτσαρέλλα

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
Αλεξανδρούπολη

Πρωτότυπη και εύκολη!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή τη βρήκα σε ένθετο του TV Ζαπινγκ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γρ. ρύζι για ριζότο
  2. 1/2 κ.σ βασιλικό ψιλοκομμένο
  3. 1/2 κ.σ μαϊντανό
  4. 1 χούφτα αρακά κατεψ.
  5. λίγο αλάτι
  6. 1 κούπα μοτσαρέλλα κομμένη σε μικρά κυβάκια
  7. 1/2 κούπα αλεύρι
  8. 1 αβγό χτυπημένο
  9. 1 κούπα τρίμματα ψωμιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τον αρακά και το αλάτι, ανακατεύουμε και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για να σφίξει.

  2. 2

    Φτιάχνουμε μπαλάκια με το ριζότο (γύρω στα 12-15 γίνονται), βάζουμε ένα κομματάκι μοτσαρέλλα και το ξαναπλάθουμε σε μπαλάκι.

  3. 3

    Τα περνάμε από το αλεύρι, το αβγό, από τα τρίμματα και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα, αλείφοντας τα με λίγο ελαιόλαδο.

  4. 4

    Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1/2 ώρα περίπου.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη