Ρυζότο λαχανικών με σαφράν
Ένα νόστιμο, υγειινό,ελαφρύ και χορταστικό ρυζότο, με λαχανικά και σαφράν
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε μπορείτε εκτός από το reggato να προσθέσετε και κομματάκια ανθότυρο
Υλικά
-
4 φλυτζανάκια ρύζι κίτρινο
-
4-5 κομματάκια σαφράν
-
2 πιπεριές πράσινες
-
1 πιπεριά κόκκινη
-
4 καρότα μικρά
-
τυρί τριμμένο reggato light
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το ρύζι μαζί με το σαφράν
-
2
Βράζουμε τα καρότα
-
3
Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό (για να μη χρειαστεί να βάλουμε λάδι) βάζουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια όλα κομμένα σε μικρές φέτες και τα ψήνουμε
-
4
Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε το ρύζι τις πιπεριές και τα μανιταρια
-
5
Τα ανακατεύουμε ρίχνοντας ταυτόχρονα και όσο τυρί θέλουμε
-
6
Το βάζουμε για 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και ειναι έτοιμο
Σχόλια