Ριζότο με κοτόπουλο και κάρυ
Ενα εύκολο ριζότο.. Γρήγορο και νόστιμο..
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν το είδα πουθενά αλλά μια φορά πηρε ο σύζυγος το έτοιμο του Μπαρμπαστάθη και του άρεσε πολύ... έκτοτε το κάνω μόνη μου... Μου είπανε για την κρέμα γάλακτος αλλά επειδή την έχω καταργήσει το δοκίμασα με γιαούρτι και έγινε πολύ ωραίο και ελαφρύ...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε πολύ λίγο το κοτόπουλο, τα μανιτάρια και τον αρακά.
-
2
Πλένουμε καλά το ρύζι και το ρίχνουμε μαζί με 2 ποτήρια νερό στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο.
-
3
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και τον κύβο και αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά να τραβήξει τα υγρά του.
-
4
Οταν είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνουμε το γιαούρτι ή την κρέμα και το αφήνουμε σε σβησμένο μάτι μέχρι να κρυώσει. Καλή σας όρεξη
Σχόλια (25)