κύρια φωτογραφία συνταγής Ριζότο με λαχανικά
MARMAD
MARMAD @cook_8450265

Λίγα μυστικά ακόμα

Το ρύζι όταν το βγάλουμε απο την κατσαρόλα θα πρέπει να έχει ζουμάκι και να μην είναι στεγνό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
3 άτομα
  1. 2 φλιτζανάκια ρύζι bashmati
  2. 1/2 πιπεριά πράσινη
  3. 1/2 πιπεριά κόκκινη
  4. 1/2 κούπα μανιτάρια κατεψυγμένα
  5. λίγο ελαιόλαδο
  6. 1 κ.γ. κάρυ
  7. 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
  8. αλάτι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

  2. 2

    Αφού κάψει αρκετά ρίχνουμε τα μανιτάρια.

  3. 3

    Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο και να βγάλουν τα νερά τους.

  4. 4

    Στη συνέχεια ρίχνουμε την κόκκινη και πράσινη πιπεριά, αφού πρώτα τις έχουμε κόψει μικρά κομματάκια.

  5. 5

    Αφήνουμε αυτά τα υλικά αυτά να βράσουν καλά και να μαλακώσουν.

  6. 6

    Κατόπιν ρίχνουμε το ρύζι, το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί.

  7. 7

    Στο μείγμα αυτό ρίχνουμε βραστό νερό (με το μάτι).

  8. 8

    Περιμένουμε μέχρι το ρύζι μας να βράσει.

  9. 9

    Σε περίπτωση που το νερό εξατμιστεί και το ρύζι δεν έχει βράσει, προσθέτουμε και άλλο βραστό νερό, μέχρι το ρύζι να μαλακώσει.

Αντιδράσεις

Από

MARMAD
MARMAD @cook_8450265
στις