Ριζότο με μπαχαρικά και λαχανικά
Ευκολο και γευστικο. Το τρωμε και ως συνοδευτικο
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλη σας όρεξη
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και το καρότο, κόβουμε τις άκρες τους και τα ξυνουμε.
-
2
Κόβουμε τα λαχανικά σε κυβάκια και ψιλοκόβουμε το λευκό μέρος του πράσου.
-
3
Σωτάρουμε το πράσο για 5 λεπτά με το λάδι και ρίχνουμε 200ml ζωμό λαχανικών ζεστό. Προσθέτουμε το καρότο, τα κολοκυθάκια και στην συνέχεια ριχνουμε το ρύζι.
-
4
Ανακατευουμε μέχρι να βράσει, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε για 20min ρίχνοντας όποτε χρειάζεται ζεστό ζωμό.
-
5
Όταν είναι έτοιμο το ρύζι ρίχνουμε σε ζωμό, το κάρυ και το σαφράν, το προσθέτουμε στο ρύζι και βαζουμε και τον άνιθο.
-
6
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε μετα απο 2min περίπου.
Σχόλια (2)